Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019 12:19

ΤΕΣΣΕΡΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΛΑΓΚΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Θα μετακινηθούν περισσότεροι από διακόσιοι δημότες Λαγκαδά
Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στο Δήμο Λαγκαδά για το συλλαλητήριο. Σύλλογοι, φορείς και ιδιώτες ναυλώνουν λεωφορεία για το συλλαλητήριο κατά της συμφωνίας των Πρεσπών που θα γίνει την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lagadas.net, τέσσερα λεωφορεία θα αναχωρήσουν από την κεντρική πλατεία Λαγκαδά για την Αθήνα τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, με σκοπό δημότες του Λαγκαδά να παρευρεθούν στις 14.00 στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.

Χάρη στις συντονισμένες προσπάθειες συλλόγων και του Δήμου Λαγκαδά, θα υπάρχουν τρία λεωφορεία που θα μετακινήσουν δωρεάν τους δημότες Λαγκαδά. Ένα λεωφορείο ναυλώθηκε από τον Δήμο Λαγκαδά, ένα διατίθεται από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και ένα από τους ομογενείς επιχειρηματίες από την Αμερική.
Συντονιστικό ρόλο στη μεταφορά των δημοτών έχουν οι δύο ποντιακοί σύλλογοι Πολυδενδρίου Λαγκαδά και Κολχικού «Αγιος Ευγένιος Τραπεζούντας», ο Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Λαγκαδά και η τοπική κοινότητα Γερακαρούς.

Επίσης, η παράταξη του κ. Αναστασιάδη «Νέος Δήμος Νέα Αρχή» έχει ναυλώσει με δικά της έξοδα ένα λεωφορείο που θα ξεκινήσει τα μεσάνυχτα του Σαββάτου και θα κάνει στάση στη Μητρόπολη Αθηνών για εκκλησιασμό πριν καταλήξει στην πλατεία Συντάγματος.

Παράλληλα, πολλοί είναι οι ενδιαφερόμενοι που δεν κατάφεραν που δεν πρόλαβαν να εξασφαλίσουν μία θέση στα λεωφορεία και θα κατέβουν με άλλο μέσο.

Στήριξη από Καραγιάννη

Παρών δηλώνει και ο Δήμος Λαγκαδά στη μεγάλη κινητοποίηση που γίνεται για το συλλαλητήριο της Κυριακής, διαθέτοντας ένα λεωφορείο για τη μετακίνηση των δημοτών.
Επίσης, με τη συμβολή του Δήμου Λαγκαδά πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στα Λουτρά Λαγκαδά ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Το προσύμφωνο των Πρεσπών και οι επιπτώσεις του» από το στρατηγικό αναλυτή κ. Νίκο Λυγερό παρουσία 600 ατόμων.
Τέλος, ο Δήμος Λαγκαδά οργάνωσε με μεγάλη επιτυχία συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στις 6 Ιουνίου 2018 με τη συμμετοχή 10.000 ατόμων και το Δημοτικό Συμβούλιο Λαγκαδά εξέδωσε ψήφισμα εναντίον της συμφωνίας των Πρεσπών.

lagadas.net

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas