Λίγες ημέρες μετά την παραίτηση του κ.Χρήστου Βάγιου από την θέση του προέδρου των Λουτρών Λαγκαδά Μον.ΑΕ ο κ.Γουρτζιλίδης Χρήστος παραιτήθηκε από μέλος του ΔΣ της εταιρείας στο οποίο συμμετείχε σαν διευθύνων σύμβουλος. Στο κείμενο που απέστειλε στην νέα πρόεδρο κ.Ιωάννα Νασιώκα επικαλείται διάφορα εμπόδια που συνάντησε και τον εμπόδισαν να κάνει σωστά την δουλειά του.
Βέβαια στην κοινή γνώμη του Λαγκαδά επικρατεί πλέον η άποψη ότι η παραίτηση του έχει να κάνει με την μη επιλογή του για την θέση του προέδρου την οποία εποφθαλμιούσε. Μάλιστα κάποιοι έσπευσαν να μιλήσουν για προσπάθεια εκδίκησης.
Λαγκαδάς 26 Φεβρουαρίου 2020
ΠΡΟΣ : Ιωάννα Νασιώκα Πρόεδρο εταιρίας Ιαματικών Λουτρών Λαγκαδά
ΘΕΜΑ : Παραίτηση από το Δ.Σ.
Κυρία Πρόεδρε,
Σας υποβάλω την παραίτηση μου από το Διοικητικό Συμβούλιο. Μετά την ΔΩΡΕΑΝ απασχόλησή μου ως Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας και έχοντας συναντήσει εμπόδια για την επίτευξη της εργασίας μου, που ομολογώ δεν είμαι σε θέση να κατανοήσω, έχοντας θιγεί η αξιοπρέπεια μου ως επαγγελματίας, αμαυρώνοντας την μέχρι σήμερα επαγγελματική μου διαδρομή σε ανώτατες θέσεις εθνικών και πολυεθνικών εταιριών, λόγοι ευθιξίας με οδηγούν στην απόφαση μου αυτή.
Σας εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο σας
Ανέστης Γουρτζιλίδης
