Πέμπτη, 19 Αυγούστου 2021 10:55

Σύλληψη τριών ατόμων για παρεμπόριο καπνικών προϊόντων στην ευρύτερη περιοχή του Λαγκαδά

ΣΥΛΛΗΨΗ ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΣΥΛΛΗΨΗ ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΣΥΛΛΗΨΗ ΛΑΓΚΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθησαν τρία άτομα στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση του παρεμπορίου λαθραίων καπνικών προϊόντων.

Κατασχέθηκαν αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρα και συσκευασίες καπνού που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Στο πλαίσιο συνεχιζόμενων στοχευμένων ελέγχων που διενεργούνται για την καταπολέμηση του παρεμπορίου λαθραίων καπνικών προϊόντων, σήμερα (17-08-2021), αστυνομικοί Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Ασφαλείας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν τρία άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου Περί Τελωνειακού Κώδικα.

Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς άντρες και 76χρονο ημεδαπό, οι οποίοι, στις περιοχές κέντρου πόλης, Καλαμαριάς και στην ευρύτερη περιοχή του Λαγκαδά αντίστοιχα, δρώντας κατά μόνας, διαπιστώθηκε ότι κατείχαν πακέτα τσιγάρα και συσκευασίες καπνού που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του τελευταίου, παρουσία δικαστικού εκπροσώπου, βρέθηκαν επιπλέον λαθραία καπνικά προϊόντα, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas