Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021 09:00

Χειροπέδες σε τέσσερα άτομα για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

παράνομη μεταφορά αλλοδαπών παράνομη μεταφορά αλλοδαπών παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

Αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης συνέλαβαν τέσσερις ημεδαπούς ηλικίας 23, 27, 42 και 42 ετών, που ενέχονται σε υπόθεση παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών.

Συγκεκριμένα, πρωινές ώρες χθες (02-12-2021) αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας εντόπισαν τους συλληφθέντες πλησίον του κόμβου Ασσήρου, να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, είχε το ρόλο προπομπού έτερου οχήματος το οποίο μετέφερε παράνομα αλλοδαπούς.

Εντός του αυτοκινήτου που χρησιμοποιήθηκε για την παράνομη μεταφορά, το οποίο βρισκόταν σε κοντινό σημείο, εντοπίστηκαν στο χώρο αποθήκευσης (πορτ μπαγκάζ) τέσσερις παράτυποι μετανάστες, στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχημάτισαν σε βάρος του αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

thestival.gr

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas